Jes!! Ruuti teki täydellisen suorituksen, yhdestä ylimääräisestä kehusta meni miinuspiste, mutta ei haittaa :D Ruutin vepekoesaldo on nyt siis SOVE1 ja ALO1. Ykkössuora hyvällä alulla ;) ja haaste heitetty :D

Se "yksi iso juttu" onnistui ja se tarkoittaa käytännössä sitä, että reissuhommissa menee ainakin ensi kevääseen. Haittaa harrastuksia aivan taatusti, mutta jostain on hiukan tingittävä elääkseen unelmaansa! Vepekoestartit omalta osaltani jäänevät tälle kesää siis yhteensä kahteen, eli Ruutin kanssa on tarkoitus ainokaisen lomaviikkoni aikana startata yhdessä kokeessa ja tavoitteena tietenkin ykköstulos siitäkin.

Kesän eka Baywatch tuli kohellettua läpi ja olihan taas melkosen mukavata! Saimme leirille tiimin hoitoon Amoksenkin, joka ei ole koskaan aikaisemmin treenannut vepeä. Amos aloitti uransa kokeessa jossa valitettavasti liika into vei pisteet vähiin (23/100), mutta onpahan lupaava vepekoiran alku, ei voi muuta sanoa! Kerrankin meillä oli kokeen lisäksi myös leirillä hukkuva ja saimme kaikki treenata sitäkin liikettä tarpeeksemme. Nyt voikin hyvillä mielin kuivatella muutaman päivän ennen seuraavia treenejä :D Kiitos kaikille osallistuneille, kolmen viikon päästä uudestaan!!!