Jos on mennyt kaikilla täysin putkeen, niin tuleehan siitä ylpeeks ja onnelliseks ja vaikka mitä kaikkee. Nyt on niiiiiiin voittajafiilis, että oksat pois ja pala latvaa!!

PiNkkitiimi ja Black Team vastasivat viikonlopun vepekokeesta Hämeenlinnan Lammilla, leirikeskus Kaunisniemessä. Sunnuntaina ratkottiin vepen suomenmestaruus, siihen ei tänä vuonna (vielä) päästy mukaan, mutta lauantain normikokeessa sitten sitäkin sankemmin joukoin. Ja mikä tulostaso, voi elämä!!!

Minä kuskasin Tankin JUN-luokan ykköseksi JUN1 -tuloksella ja Urpon ALO-luokan kolmoseksi ykköstuloksella. Sami vei Taunon AVO-luokan kakkoseksi ykköstuloksella!!!!!!!! Siis meisän kaikki koirat sai ykkösen ja ihan parasta, TAUNO-vaari oli aivan liekeissä. Hitto että se on paras koira ikinä. PiNkkien ja Blackien tulokset:

JUN
1. Mirtillon Rantojen Tonnikeiju 50p.
2. Mirtillon Rantojen Turvamiäs 50p.
3. Mirtillon Rantojen Tuhatkauno 50p.

ALO
1. Mirtillon Ilmaveivi Raanlundi 100p. siirto AVO
3. Icikarma's Pampas Paddington 98p.
5. Mirtillon Itte Ruanansuu 72p.

AVO
2. Grandeur vom Deistertal 92p.
4. Mirtillon Into Rantajellona 90p.
8. Martta von der Burg Wettin 70p.

Huomionarvoista on se, että Tauno on junnujen isovaari, meillä vepeillään siis jo neljässä sukupolvessa!!! JA että tässä kokeessa oli kokonainen pentue, isä Urpo, äiti Martta ja pojat Dille, Karpo ja Jorma!!! Uskoisin että ainutlaatuinen tapaus lajin historiassa??? KIITOS IHANAT JA AKTIIVISET TIIMILÄISET!!! Ilman teitä tätä ei olisi.

Minä ja Tankki, JUN1 50/50 pistettä. Apuohjaajana Jouni Tunturivuori.

TankkiJUN1-normal.jpg

Minä ja Urpo, ALO1 98/100 pistettä. Apuohjaajana Kaisa Sormunen.

UroiALO1-normal.jpg

Sami ja Tauno, AVO1 92/100 pistettä.

TaunoAVO1-normal.jpg

Tänä kesänä on enää yhdet vepetreenit ja sitten on hyvä jäädä talveksi leijailemaan menestyksen huumassa. Kiitos ja kumarrus kaikille vepeilijöille taas mahtavasta kesästä, ensi kesänä tullaan taas ja karusti kovempina!!!!! :D