...RALLIA!

Keke ja Eki kutsuivat meidät kotitiluksilleen hillumaan koirien kanssa. Mukana oli osa pinkkitiimiä ja vähän eriväristäkin sakkia. Minulla oli matkassa Ruuti ja Miina. Ohjelmassa oli mm. hakua, verijälkeä, rallytokoa ja tottista. Ja tiätty koska puitteet on mitä mahtavimmat nii köysikiipeilyä, rekkivoimistelua, renkaissa roikkumista, koripalloa ynnämuuta alakoululaisten liikuntatunnin ohjelmaa. YEAH!

Tässä Ruuti on verijäljellä. Alussa oli hieman haastetta kun porukat kävi kaatamassa hirven parinkymmenen metrin päähän Ruutin jäljestä... Mutta hyvin meni loppu ja sorkka kannettiin ylpeenä kämpille.

Tiätty ohjelmassa oli myäs kilipailut, verenmaku suussa vedettiin temppurataa ympäri. Tässä kuvassa Ruuti ja tehtävänä oli paikallamakuu ohjaajan kiertäessä koira yhdellä jalalla ja taputtaen.

Tällä rastilla kontaktin pito oli aika tärkeää, tötsät piti kiertää koskematta ja niiden päällä oli purkeissa mm. kissanruokaa ja peuransorkka. 

 

 

Riman alitus ei mennyt meillä Miinan kanssa ihan putkeen, alemmassa kuvassa Karpo näyttää mallia.

 

Tässä Pirre näyttää mallia kuinka siinä laatikon päällä olisi pitänyt seistä.

 

Yhtenä tehtävänä oli paikalla istuminen ja lihapullan heitto koiralle suuhun. Unna on tarkkana!

 

Kyllä tässä kovasti yritetään neuvoa koiraa, mutta ei Jormalla silti tainnut ihan putkeen mennä :D

Vallu oli ainoa, joka suoritti noudon ilman virhepisteitä!! Kapulan vieressä oli kolme lihapullaa ja niihin ei saanut koskea. Vallu voitti suvereenisti koko kilpailun. On aivan käsittämättömän surullista, että vain viikko tämän ihanan viikonlopun jälkeen Vallu yllättäen kuoli vatsalaukunkiertymään.

Kisassa oli siis rallytokoliikkeitä sekä erittäin veemäisiä temppuja, kuten kananmunankuljetus suussa ehjänä =D
Kiitos ratamestareille ja tuomareille kaikkea muuta kuin rehdistä kilvasta - reilu meininkihän ei tunnetusti periaatteisiimme kuulu!  (Kuvat: Kaisa H.)