Käytiin vähä Saarijärvellä vepekokeessa ja vepeleirillä :D

 

Moooooon niiiiiiin ylpee mun koirasta. Tankki on aina hypännyt veneestä, sitä ei ole tarvinnut opettaa saati rohkaista - tuo koirahan ei mitään olosuhteita pelkää. Rannasta uimaan lähteminen onkin ollut sitten huomattavasti vaikeampaa, kun se on se autisti eikä sitä kiinnosta jne... mitä tässä nyt matkan varrella onkaan opittu ja nähty. Koska en enää halua pilata yhtäkään koiraa, niin Tankin kanssa ei ole treenattu mitään vepeliikkeitä, vaan ainoastaan tekemistä vedessä. No sitten sain viime tiistaina peruutuspaikan Saarijärven vepekokeeseen ja otin sen vastaan. Veneestä se hyppää ainakin, tuumasin. Ja eikun rantaan. Kokeiltiin sitten ja juu, kaks kertaa neiti kävi hakemassa veneen n. 20 metristä. WAU, ainakin kotona se osaa!!! Torstaina uudet treenit, jotka olin oikein suunnitellut vimosen päälle, alettiin mukamas pilkkoa liikettä jne. VOI VITTU!!! Ei mitään, otti köyden etuhampaiden väliin ja pudotii jne... PILASINKO KOIRANI??? No, mietin yön yli, että mitähelvettiä tässä nyt taas sössittiin ja sitten muistin ne Jennyltä saadut käyttöohjeet. Kokeessa apuohjaaja Viiville annoin ohjeeksi: "Älä puhu koiralle mitään, ole tyly ja ilmeetön".

Junnuluokan eka liike on veneestä hyppy 30 metristä. Näin heti koirasta että se tulee samalla sekunnilla kun käsketään ja niin se tuli. Täydet 25 pistettä. Toisena liikkeenä veneen haku 30 metristä. Viivi piti Tankkia rannassa kiinni kun minä matkustin veneen kyydissä, tuomari neuvoi Viiviä, joka ei saanut siis puhua, eikä elehtiä :D Oli siinä Thunderfeltillä ihmettelemistä, notta kuuroko tuo on vai vaan toooosi blondi :D  No sitten jännityksen huipulle... "oletko valmis?" Olen! "Käsky" Tankki irti ja minä huusin sitä kerran. Koira lähti uimaan hirveellä vauhdilla ja ajattelin, että ihanaa, palkitsen sen kehuilla ainakin siitä veneelle tulosta. No tarjosin sitten köyttä kun se vähän niinkun kuuluu liikkeeseen ja Tankkiperkele otti köyden ihan samantien  WWHHHAAAATTT!!! Sitten se mulkaisi minua ja minä älysin pitää turpani kiinni ja katsella niitä tähtimerkkejä... Ajattelin, että ok, kunhan kohta koko veneen paino kiristyy köyden päähän, niin irti laskee. EI LASKENUT!!!!! Oli muuten pitkä matka rantaan, siinä rypytkin suoreni kun paine päässä kasvoi, tuskanhikeä pukkasi ja pumppu heitti volttia...pidä siinä sitten suusi kiinni kun koira tekee täydellistä suoritusta!! Maalitolppien välistä rantaan suoraan Viivin eteen, joka siis ei kutsunut koiraa vaan seisoi täysin patsaana rannassa. Täydet 25 pistettä!!!!! Jovain levikset repes kaikilla tässä vaiheessa!!!!  Siitä JUN1 tulos. Tankki oli Hulin lisäksi kokeen ainoa koira, joka tuli kaikki liikkeet tolppien väliin!!!!!

Niin se Huli, Hulista on tullut kone ja nyt kahdesta peräkkäisestä kokeesta AVO1. Enää yksi ja taas meillä on uusi Mirtillonilainen voittajaluokassa :D Vähänkö oon ylpee Hulista ja erityisesti ohjaajastaan Laurasta. Pitkä kivinen tie on kuljettu irrotusongelmasta suoritusvarmaan koiraan. UPEETA!!!!!

Kuvassa koko kokeen ainoat ykköstuloksen tehneet, Mirtillon Rantojen Tonnikeiju "Tankki" ja Mirtillon Megadeath Indeed "Huli".
JUN1%2BAVO1-normal.jpg

Jorma oli myös kokeessa ja teki kaikki muut liikkeet paitsi oman veneen hakua :D JOrmalle siis toisesta AVO-luokan kokeestaan  kolmostulos! Joku on joskus väittänyt, että vienti olisi muka vaikea liike... Kyllä meidän treeniporukan koirat vie kokeessa ja niiden vienti on todella varma. Se on koulutuskysymys!!!!!!!

Karpolle ei tullut tulosta, ALO luokassa 15 pistettä. Jostain syystä se oli taas koko leirin ajan haluton ylipäätään uimaan, saati tekemään jotain. Treeneissä onneksi on saatu onnistumisia :)

PiNkkitiimiläisiä siis oli kokeessa neljä ja leirillä yhteensä kahdeksan. Vepeleiri oli tänäkin vuonna hulvattoman hauska ja vaikka kouluttajilla ei siellä enää ole meille juurikaan annettavaa, niin joka tapauksessa leirillä on aina neljä vierasta rantaa ja neljät vieraat avustajat, joten kokemusta koiralle - sitä sieltä aina saa takuuvarmasti. Pääasia ja kohokohta leirillä meille toki on vuosittainen tiimipalaveri mökin kuistilla. Palaveri käsittää kaikenlaisten piNkkien nesteiden ryyppäämistä sekä tulevat pentusuunnitelmat - meillä kaikki tehdään kimpassa ;) Tänäkään vuonna ei palaveri päättynyt valkoiseen paperiin vaan suunnitelma on alustavasti kirjattu ylös ja jos siihen lyödään leima päälle, niin meillä tepastelee ensi talvena uusia vepevalion alkuja <3
Aika on siis kullannut muistot ja vaikka minun ei pitänyt enää pentuja teettää, ainakaan talvella !!!!! niin tässä sitä ollaan taas ;)

Kuvassa PiNkkitiimin parempi puoli. Voi notta että ootte maailman parhaita reenikamuja <3
PiNkit%20takaa-normal.jpg