Tuli tossa rallateltua tuota opiskelijaelämää jo toista viikkoa, niin olihan se sitten aika ryhdistäytyä ja kerätä koiruuvet naftaliinista!

Perjantaina Hämeen Nöffit - porukan vepekauden avajaiset meidän rannassa. Tankki ui ekaa kertaa, oppi siinä syömäänkin uidessa ja vikaks meinasin totuttaa sitä veneeseen, mutta kun daami oli sitä mieltä, että täs ny ei ole mitään pelottavaa ni heivattiin sitte vene jorpakkoon ja sieltähän se hyppäs ku vanha hylje useemman kerran ja ui komiasti rantaan. WAU!!! Siinäpä lupaava koira pilattavaksi! Tauno-vaari teki veneenhaun ja viennin, lähinnä muistin virkistystä tarvittiin, eiköhän se tuosta pian ole starttivireessä.

Lauantaiaamuna sitten Hausjärvelle Bernhardinkoirayhdistyksen Rally-tokokokeisiin. Olin kehäsihteerinä ALO- ja AVO-luokat ja sitte starttailtiin tyttöjen kans mölliALOssa. Tankki oli toka 79/100 pisteellä ja Ruuti kolmas 75/100 pisteellä. Molemmilta lähti 20 pistettä sen takia ku itte en osannu. No haloo, enpä ollu ennen tätä koskaan rally-tokokoetta nähnytkään, joten siihen nähden oikein hyvä suoritus! :D  Sunnuntaina sama homma, ensin talkootöitä ja sitte oma startti. Nytpä osasin jo, kaikki liikkeet tehtiin oikein ja muutamien virheiden jälkeen tosi kovatasoisessa kisassa Ruuti kakkoseksi 94/100p. ja Tankki nelosena 89/100p. !!!

Ens viikonloppu meneekin vepeilyn merkeissä ja onpahan sunnuntaina meikäläisenki eka startti tälle kesälle - meinaan futiksessa!