Pikkuhiljaa päivät pitenee, jippiaijeeeee!! Tauno-vaari on ollut tosi pirteä ja iloinen, sen ravitsemus on tarkistettu ja se saa vanhalle ja aktiiviselle koiralle sopivaa ruokaa. Yksi cartrophen-kuuri on myös annettu - ei siitä ainakaan haittaa ole jättirotuiselle paappakoiralle! Tauno painelee metsässä umpihangessa ihan niinkuin yksivuotias, ikä ei paljoo hetkauta.

Urpolla menee niinkuin menee - karmea villapallohärdelliturkki on kesän jälkeen kasvanut takaisin ja kait se on pakko taas leikkuupuimurin alla mankeloida koko koera kevväämmällä! Umpihankeilut meinaavat mennä huilailuksi kun tulee niin järisyttävän kuuma. Voi raasua...

Naisjaosto on ilmoitettu Rallytokokisoihin, itse asiassa molemmat kahteen. Niin että tuleepahan sitten kilipailtua ihan kunnolla kun kerran aletaan. NIIH. Ruutille olis tokoilun lisäksi suunnitteilla luonnetesti tälle vuodelle, toivottavasti saadaan paikka jostain. Ja tietty vesityökokeet ja syksyllä kaeriin avo-luokkaan. Jänskää! Vepen soveen en sitä vielä vie, vasta sitten jonain vuonna X kun olen aivan varma että se pääsee kerralla läpi! Tankille on tokoilun lisäksi suunnitteilla pari vepekoetta jun-luokassa. JOS SE UI !!!!!

Reilun viikon päästä on tutulla porukalla vetolajileiriä ja tottistreeniä. Eiköhän me jälleen kerran myös verenmaku suussa kisata kuka ekana maalilinjan ylittää... Siihen asti MORO!