Kait se olis liian täydellistä jos asiat menis niinku on suunniteltu! Kävinpähän sitten sairaalassa funtsimassa, että tarviiko sitä joskus muka huilatakin - onneksi ei ole mitään vakavaa, on meinaan läpikotaisin tutkittu :D Ilmeisesti siis jatkossa täytyy pitää myös niitä aitoja lepopäiviä, koska tavoitteellista urheilua en missään nimessä aio lopettaa niin kauan kuin henki pihisee. Ylikunto siis todennäköisin diagnoosi. Vei jalat alta kun en ajoissa uskonut.

Tankin kanssa käytiin röntgenissä. Pienihän sen masu on ollut mutta toivoin silti ihan täysillä että olis ollut kaikille kiinnostuneille oma pentu. Valitettavasti röntgenissä näkyi vain valtava pyton ( :D  :D  ) ja yksi pennun ranka. Valmistaudun täällä siis katastrofiin, mutta toivon että riskeistä huolimatta saisin sen yhden pienokaisen pitää ja tietenkin ensisijaisesti mammakoirani Tankin <3  Pitäkäähän peukkuja!

No ei kurjaa jos ei jotain hyvääkin, syksyllä on uudet suunnitelmat, eli pentusia tilauksessa ja arvioitu syntymäaika lokakuun tienoilla. Tankin pentuja odottaneet jatkavat odottamista ja toivottavasti sysyllä odotus palkitaan! Päivittelen tarkempaa tietoa muistakin suunnitelmista kotisivuille kunhan saadaan toukka ulos Tankista ja arki meidän mäjelle palautettua.