Pari päivää kun on taas istunut putkeen koneella, tekee toi järvi-ilmasto erityisen hyvää sielulle, olipa ihanan tyyni ilma ja kaunis ilta rannassa. Reenimässä oli mukana junioriosasto, senioreilla tänään luu+lepopäivä.
Opinnot sujuu vauhdikkaasti ja tällä hetkellä kasassa 228 op ja hyvä alku gradulle sekä puoliksi valmis syventävien opintojen essee. JEE! Sunnuntaina pitäsi palailla duuniin ja ens viikolla mennä oikeen koulullekin kuuntelemaan, mitä viisasta rohvessoorit kertoo

Urpo starttaa Rymättylässä ens lauantaina. Urpollahan on jo se yksi suomenennätys: miinuspisteissä!! Nyt lähdetään tavoittelemaan pluspisteisiin parannusta ja tavoitteena ois ihan niinku tulos ALO-luokasta. No katotaan sit miten käy, ei ole yhtään noita koeliikkeitä reenailtu. Paitti tänään. Muut menee hyvin, mut vientiin lähtee vasta uimasyvyydestä, kahluusyvyydessä tiputtaa ja tyhmänä tuijottaa. No, saatiin useampi hienosti onnistunut vienti ja luovutus ja otetaan kenraalit vielä torstaina, josko se ihan kuivalta maalta asti sitten...?? Urpo on ollut kaikkea muuta kuin varhaiskypsä noissa vepehommissa. Se on tosi nössö, tottista sen kanssa on kiva tehdä ei-tosissaan kun se kuuntelee tosi tarkkaan ja yrittää kaikin tavoin miellyttää. Pikku hiljaa sille on kasvanut joku näennäinen Ruutilta kopioitu hurja saalisvietti, jota on toki kiva tottisreeneissä hyödyntää. Urpossa on nykyään vauhtia  Parhaiten se kuitenkin vepessä pelittää ruokapalkalla.

Ruutin kanssa tehtiin samat kun Urponkin, paitsi veneenhaku AVO-luokan tyylillä. Ruuti on vauhdikas peli ja kertakaikkiaan ihana. Otettiin vientiäkin, aina välillä heitettiin dami eri etäisyyksille rannasta ja muutama kerta sit ihan kuivalta maalta. Hyvin pelitti :) Hienoja luovutuksia eri puolille venettä. Siinä silmä nauttii kun katsoo pikkulinsessaa töissä!

Torstaina uudestaan, katsotaan mitä Urpon päässä kypsyy siihen mennessä. Vai kypsyykö mitään