Jonkun aikaa kun on leijunut, on ihan hyvä huokastakin välillä :)
Koirat on olleet myös lomalla, Ruuti jokusen kerran metällä ja ministi tottista kaikkien kanssa, hyvin vähän hakuilua. Tai siis Tankki on käyny hakutreeneissä kun minä en oo ehtiny :D Mun mielestä tää on huippuu koirankouluttamista että ite vaa hilluu siellä sun täällä ja treeniryhmä hoitaa sillä aikaa koiran koulutuksen! Ilmankos tuo niin hyvin pelittääkin kun itte en oo päässy sössimään :)
Josko pikkujoulujen jälkeen taas alettas nostaan aktiviteettitasoa karvakuonorintamalla - minäkin siis :D

Kävin totta tosiaan syyskuun lopulla pikku panoreissulla Kajaani-Oulu -akselilla. Tulipahan ajeltua! Ihan ei menny niinku suunniteltiin, haaveena oli kaksoisastutus - no yllätys hei kun meikäläinen on soppaa keittämässä että EI MENE IHAN PUTKEEN!!!  :D Mutta jotain on aikaiseksi saatu, koska Pirtu on nyt tiine! Toivotaan että pikkualkiot jaksavat kellutella läpi vaikeiden aikojen ja syntyvät reippaina vesipelastusvalion alkuina tähän maailmaan marraskuun lopulla!!! Isänä on vepevalio Luca ja pennuthan ovat sitten lähes sisaria viime syksyisille kakaroille, joista yksi on mun <3 Tankki. Odotukset pentujen harrastuspotentiaalin suhteen ovat todella korkealla ja jos niitä myytäväksi asti riittää, niin turha on sohvaperunaksi kysellä :D

Kävin sitten heti perään uudestaankin pohjosessa, "vähän" tyttöjen kanssa Rukalla tankkaamassa :p Hyvin tuli tankattua, ei kai Zonesta ihan joka viikonloppu karpalolonkero pääse loppumaan??? YEAH, mikä reissu! Reissun jälkeen viirasi kai päässä liikaa (siis vielä enemmän kuin normaalisti) kun ilmottauduin penkkikisoihin. Treenaamatta. No tottakai!!!!! Täältä tullaan taas perkele! Sinnehän se on kisoihin hyvä mennä mittaamaan lähtökunto ja sit keväällä ihan oikeesti nostamaan, eiks jeh. Mähän oisin muuten täydessä tikissä ja huippukunnossa tekemään mitä vaan ja miljoona maailmanennätystä - mutta toi hemmetin varvas. VARVAS. Ollut sökönä nyt 4,5 kk. Että siinä meni futiskausi, taisin ehtiä kolme peliä pelaamaan??? Nyt menee säbäkausi ja lekurit on sitä mieltä että amputointi ei ole vaihtoehto vaan hoitomuoto on AIKA. WIDDU moon vielä eläkkeelläkin varvas remontissa tätä menoo!!!

Että sellasta!!
Kesää ootellessa :)