Nysse alko, opintovapaa. Syksyllä takaisin töihin, mikäli työpaikka vielä on olemassa kun ovatten jotain lakkauttamishömpötyksiä viritelleet

Lammilla oli sitten ne vepekokeet, joissa talkoolaisina hääräsi meidän sakki. Iso ylistys kaikille, hommat hoitu just nappiin niinku alottelijan tuurilla!!
Komee kisakeli, mahtavat tuomarit ja upeet kilpailijat aikaansaivat hienon kisafiiliksen, vaikka omaan talliin ei pistesijoja herunutkaan. Samaan firmaan kylläkin: Taunonpoika VALLU nappasi jo toisen VOI1-tuloksen tältä kesältä. JES! Tauno ei ehtinyt treenata vielä AVO-luokan liikkeitä, silti kahdesta liikkeestä tulos ja parasta: lähti viemään pelastusliiviä aivan niinku kisakoneet yleensä. Puolimatkassa syttyi joku lamppu (vai sammui?) ja päätti kääntyä takaisin. Miinalle myös kahdesta liikkeestä tulos, vientiin ei lähtenyt.

Noh, sitte oli ilmassa juhlan tuntua ja alkohooliongelmaa kun skumppaa lensi siellä ja täällä ja kisan jälkilöylyt huiskittiin kisapaikalla. Siinä sitte pari päivää reenattiinkin perään ja saatiin Taunolle ja Miinallekin jo suht varmaksi kaikki AVO-liikkeet. Tästä on hyvä jatkaa, tällä viikolla yksi treeni ja ens viikonloppuna molemmilla kahdet kokeet!

Urpo ja Ruutikin pääs vepetreeneilemään viikonloppuna, kokeisiinhan junioriosasto ei tänä kesänä kertakaikkiaan ehdi kun seniorit on joka hiivatin puulaakissa mukana, enkä kyllä Ruutin kanssa uskalla SOVEen mennäkään ennenkuin se pelittää varmemmin myös häiriö(sorsa-)tilanteessa