Tankki kävi siis missikisoissa ja tuomari tuumas notta "skinny bitch". Totta! Meidän koiria ei rääkätä ylipainolla :) Enomiäs Huli kävi myös. Se ei sentään ollut skinny bitch, mutta eihän ne toki mitään voittaneet - eihän sitä toki kukaan odottanutkaan :D Itse olin töissä ja huomasinkin, että näyttelytouhu on varsin helppo ulkoistaa! Kun olen töissä, en voi olla treenaamassa tai kisaamassa - miksei siis koirat voisi silloin käydä niissä tärkeimmissä jalostuksen mittareissa eli koiranäyttelyissä. Kuulemma tuomarit siellä näkevät koiran terveydenkin, niin onhan se halvempaa kuin lääkärissä käynti!! :D  Ruutille olis kiva saada tänä kesänä pari sertiä niin sit voiskin miettiä että millä hitokseenhitolla sille sen muotovalion arvoon vaadittavan KAER-tuloksen saisi... Sitä pitäis vissiin ihan oikeesti treenata, ei pelkkä rannassa hilluminen riitä.

Hulin spermaa on lähdössä ulkomaille, hemmetin nartut kun eivät juuri nyt voi olla juoksussa... Houkutuslintua siis tarvittais noin viikon päästä!! ANYONE?? Saas nähdä tuleeko sieltä joskus paluupostia... Hulin ekasta pentueesta Virossa ei valitettavasti meidän porukkaan tullut yhtään kakaraa, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että kyllä siellä etelä-helsingissäkin ollaan kovia treenailemaan lampsujen kanssa :)

Taunolla ei pyyhi nyt kovin hyvin, selkäongelma taisi iskeä ja takajalkojen hermotus on vähän hukassa. Just kun alkoi vepekausi :( Uidessa sillä menee vettä keuhkoon kun se jotenkin ei hallitse sitä hommaa ja siksipä nämä hellepäivät menee nyt kahlaillessa, uimaan ei valitettavasti voi yllyttää. Täytyy sydän syrjällään seurailla. Minun elämäni mies, toivottavasti ymmärrän ajoissa päästää Taunovaarin ikinuorten veperannoille <3

Juhlittiin kesän ekassa Baywatchissa "vähän" tota koemenestystä. Unna vielä vetäs tokokisoistakin ALO1 tuloksen. Niin eipähän siinä sitten muuta ku piNkkiä beehookakkua ja kuplivaa MUKITOLKULLA:

BHkakku-normal.jpg