Ensinnäkin pakko hehkuttaa, Samilla on melkosen kykenevä anoppi: nostanut Pääjärvestä kuhaa pöytään liukuhihnatahtia! Mä kun en kalasta juuri piittaa niin mun lautaselle grillistä tulee saaliista huolimatta se perinteinen vähän karsinogeenattu cämppinki.

Ja sitten ne kantarellitkin on jo nostaneet päätänsä, ensimmäinen sato tulee jälleen ennen juhannusta! On meillä melkoset kasvuvyöhykkeet (no pikku laskeuma tsernopilistä...)

Eilen käytiin siis kaikki uimatreeneissä. Urpo ja Ruuti uivat rannasta veneelle ja päinvastoin. Sitten pari noutoa ja Urpolla veneenhaku, joka meni ihan päin hemmettiä. Uskollisesti se aina vei köyden takaisin Samin käteen... Miten joku voi olla niin URPO  :D Taunolla otettiin pelastusliivien vientiä ja pari kertaa damilla, nythän se on keksinyt että ei olekaan pakko uida veneelle asti... Ärkkeles! Tane onneksi kestää käskyjäkin, joten ei muuta kun astetta jyrkempää kommenttia niin ehkä se siitä. Miina liehuhäntä teki pari vientiä, omasta veneestä hypyn ja mukaelman AVO-luokan veneenhausta. Se on vissiin lukenut sääntökirjaa talven aikana kun ei ollunna mitään ongelmia. Meidän koesuoritus käännetäänkin siten niin päin, että olen Miinan kanssa veneessä muissa paitsi tiätty viennissä.

Tämä mun graduläppäri ei oikein toimi blogin kanssa yhteen, katsotaanpas nyt siirtyykö teksti kohdallensa. Hymiöitä saati kuvia tällä on turha koittaa mukaan ympätä. :(