Pennut voivat hyvin! Kaikille on löytynyt erinomainen ja harrastava koti (tai ehkä yksi on vielä vapaana - tilanne selvinnee parin viikon sisällä), siispä ensi kesää ja vepeä odotellessa!

2013-37-normal.jpg

Tankki kävi lonkka- ja kyynärkuvissa vähän pikana ja vahingossa :D taisi tulla Pärnäsen korjaamollakin eka vahinko ikinä kun tulokset tuli Kennelliitosta pykälää arvioitua (A/A) huonompana takaisin!!! OHHOH :D Tankki siis virallisesti lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Silmät hutkitaan joskus syssymmällä.

Pidettiin kunnon Mirtillon-GAALAilta viime kesänä kokeissa startanneille, oli tottistreeniä Jenny-KOUTSIN johdolla ja tottakai pöytä koreena. Kunnon juomingit ja syömingit YEAH! Känni ja ähky oli ansaittua!!! Ensi kesänä taas isolla rintamalla vepekokeisiin ja eiköhän syksyllä ole samanmoinen juhla tulossa, tästä(kin) on ehtottomasti muodostettava perinne.

Osallistuttiin myös yhteiseen hyvään, piNkit Kaisa ja Viivi ottivat verinäytteitä yhteensä kymmenestä landseerista ja neljästä muunrotuisesta. Melkoista joukkosuoneniskentää :D

Tässä kuva juhlagaalasta, jonka teemana ainakin "BLACK WAS SOLD OUT" ja "VITTUILU ON VÄLITTÄMISTÄ". Meitsi ja Viivi myöhästyttiin kuvasta, mutta mun piNkit töppöset sentään siihen ehti :)
KOUTSI Jenny käskyttää pesismailalla. Taas.

PiNkit%2BBlack-normal.jpg