Olihan märkä viikko toi edellinen! Ma, ti ja to vepetreenit. Pe vepekisat, la vepeleiri, su koirauinnin SM-kisat. HUHHAHHEI, kyllä on uitettu!

Vepekokeessa meidän Pinkkitiimillä oli järjestelyvastuu. Koirakotkin olivat kaikki oman tiimin jäseniä, mutta jos yksikin poisjäänti vielä olisi tullut, niin sitten olisi ollut joku vihollisjoukkojen (siis aevan totaalisen wääränrotuinen) ;) edustaja kokeessa :D


KOETULOKSET:

JUN
Mirtillon Tyttö Jota Rakastan "Kivi" 50/50 JUN1

ALO
Mirtillon Rantojen Turvamiäs "Turva" 100/100 ALO1, siirto AVO
Taku the wääränrotuinen berni 73/100 ALO3
Mirtillon Rantojen Tuhatkauno "Rilla" 70/100 ALO3

AVO
Mirtillon Ilmaveivi Raanlundi "Dille" 89/100 AVO2
Martta v d Burg Wettin "Martta" 61/100 AVO0

VOI
Schemeta's Enaide "Unna" 92/100 VOI1
Mirtillon Megadeath Indeed 72/100 VOI3

HIENOSTI MENI SIIS!!! Kaikille ropisi roppakaupalla pisteitä ja ykköstuloksiakin tuli, ja yksi se kaikkein veemäisin tulos: pistettä vaille ykkönen... Ja vieläpä ohjaajan yhdestä ylimääräisestä käskystä jolla ei ollut mitään merkitystä. Siis niin maailman suurin vitutuksen paikka!!! Otan osaa :)

Sunnuntaiaamuna startattiin sitten koirauinnin SM-kisoihin. Aikainen lintu madon nappaa - lähtö oli puol seiska. Jonossa myö köröteltiin koepaikalle ja siellähän oli oikein mukava tunnelma. Pinkkitiimiltä oli kaksi joukkuettakin kisassa, sijoitukset olivat viides ja seitsemäs. Ei ollenkaan huonosti hei!! Yksilömatkoilla Ruuti oli maxi-luokan kolmas, Dille kuudes ja kaikki muutkin landseerit uivat upeita aikoja päihittäen niin noutajia kuin paimenkoiriakin. Siis aivan huippua!!! Sport Landseers indeed!!

Juhannuskuviotkin ovat harvinaisen SELVÄT. Aattona vepepäivä, juhannuspäivänä vepeä ja sunnuntainakin vielä vepeä :D  Notta jos joku yrittää hukuttautua jussina Pääjärveen niin turha toivo, apu on todella lähellä!! Vepen lisäksi pitäis itsekin urheilla. On kisoja tulossa. Heinäkuussa, elokuussa ja syyskuussa. Ja kaikki eri lajeja, joten on täsä taas valkku (eli minä) ihmeissään näiten kaikkien treeniohjelmattomuuksien kansa :p  :D  Voimaa niissä kaikissa tarvitaan, joten eikun salille MARS MARS MARS !!!