No hei, käytiin vähä näyttelyssä. Tai siis Tankki kävi, minä olin töissä. Ehdin kuitenkin ruokatunnilla syömään eväitä kehän reunalle ja mitä sainkaan todistaa:
kemi%20kv.jpg

Siellä ne viipottivat enomiäs Huli ja sisarentyttärensä Tankki viimeisinä kehässä. OHHOH! Tuomari Tuula Savolainen oli hyvin tyytyväinen näkemäänsä, ihmetteli miten Tankki ei vielä ole valioluokassa (vaikeahan se on olla jos ei näyttelyissä käy kun ei ne tittelit iskältäkään oo periytyny :D :D ). Harmitteli karvan vähyyttä (pinkki nahka paistoi läpi :D) ja tuumasi, että kunnon karvassa tuon otuksen täytyy olla upea näky. Kaikkien meikäläisten arvostelut täsmäsivät juuri oman makuni kanssa, kiva huomata, että on myös tuomareita, joille sporttinen rakenne ja liikkuvuus ovat ykkösasia ja esimerkiksi Tankin laihuudesta ei tällä kertaa tullut mitään "tulisi olla enemmän massaa kyljissä" -tyylistä kommenttia niinkuin joskus on tullut.....
Mirtillon Megadeath Indeed "Huli" VET ERI, ROP, ROP VET
Mirtillon Rantojen Tonnikeiju "Tankki" AVO ERI, VSP, SERT, CACIB
Mirtillon Tuulenkosija "Pude" VAL EH

Ens viikonloppuna vepeleirille, sain koulutuspaikankin :)
Ja muutaman viikon päästä erkkariin. Sattumalta pääsen paikalle ehkä ensimmäisen kerran sataan vuoteen...

Tässä kesän aikana koiriin tutustuessa ja kokemusta kartuttaessa olen päätynyt tällä hetkellä siihen suunnitelmaan, että astutan Tankin ensi talvena Taistolla. Luonnesyyt ratkaisivat muutoksen alkuperäiseen suunnitelmaani. Taisto on niin kertakaikkisen super ja sen pennut Rillan kanssa aivan mahtavia. Katsotaan, pitääkö mieli talveen asti ;)