Taunovaari täytti tänään pyöreät kymmenen vuotta. Tauno on opettanut minulle älyttömän paljon. Se on luonneominaisuuksiltaan aivan erinomainen koira. Ihmisrakas, vietikäs, rohkea. Täynnä elämän iloa. Dominoiva ja siksi haastava, mutta oi miten palkitsevaa sen kanssa on ollut tehdä. Tauno on ollut koko elämänsä täysin terve. Ei kutinoita, ei allergioita, ei vatsaongelmia. Ei mitään jälkipolville kerrottavaa. Jatkoajalle startattiin kaksi vuotta sitten kun Tauno liukastui pahasti ja halvaantui takapäästään melkein kokonaan. Päädyimme konservatiiviseen hoitoon, koska en miellä selkäleikkausta järkevänä koiralle. Päivä kerrallaan. Alle vuosi onnettomuudesta Tauno kilpaili vepessä ja sai elämänsä parhaan tuloksen AVO1!! Toipuminen on mielestäni Taunon asenteen ansiota, se rakastaa elämää, aktiivista elämää. Tauno on onnellinen koira ja olen luvannut sille, että se saa lähteä saappaat jalassa. Sen aika ei kuitenkaan ole vielä tänään, synttärilahjaksi Tauno sai lunta ja sen lempileikkejä on lumipallojen kiinniotto <3  Tässä tämänaamuinen palloleikki ja normaali velmu ilme:

Tane10v.jpg

Tankki ei tainnut kaiken kiireen keskellä ehtiä hedelmöittymään joten koitamme seuraavasta juoksusta samaa kombinaatiota. Saas nähdä ehtiikö Tauno nähdä lapsenlapsenlapsenlapsiaan! Toivottavasti <3

Viikon päästä jysähtää, meillä on melekooset kekkerit tiijossa kun pikkujoulukauden starttaa Mirtillon Juhlakaala. Lauantaina päivällä on ohjelmassa tottelevaisuusharjoituksia ja illalla nostetaan sitten maljaa maljan perään.Saattaapi olla vähän märkää!! On nimittäin niin paljon juhlan aihetta, että tuskin siihen yhdet pikkujoulut edes ihan riittää :D Taunon kymppisynttärit, piNkkitiimin supermenestyksekäs vepekesä lukuisine ykköstuloksineen ja luokkanousuineen, ryntäykset näyttelykehiin, hyväksytyt käyttäytymiskokeet, tokostartit, arvokisamitalit, vepevaliot, luonnetestit, mitä kaikkea niitä nyt onkaan... HUHHAHHEI JA ROMMIA PULL... eiku TYNNYRI !!! Sunnuntaina juåpoilla onkin pää pipi ja pitkä huili, koirille on tilattu hieroja paikalle koko päiväksi!! Hemmottelua rakkaille. Semmosta!