Treenattu on siis tottista taas ja oikein kivasti meni, vaikka sää ei tällä kertaa suosinut sitten vähääkään. Mukana oli pinkkejä ja mustia, Huli, Taku, Rilla, Jorma, Martta, Tyrni, Dille, Herman, Unna, Turva, Pirre, Kivi -- PLÄÄHH, muistanko edes enää kaikkia kun meitä on jo niin ihanan paljon -- ja sitten omat Tauno, Ruuti ja Tankki. Sami treenasi Ruutin kanssa tällä kertaa ja hyvinhän tuo mokoma pelittää kun on vaan aina niin intopiukeena ihan mistä vaan :D Tankin seuraamiseen saatiin nyt haukuttamalla muutamana hetkenä hyvä vire, sellainen jota olen odottanut ja toivonut. Kiitos Jennylle hyvistä treeneistä!

Ja sit ne ihmiskisat. Hyvin meni!!! Olis voinut mennä paremminkin, mutta jos on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia :D Uutta yhteistulosenkkaa en saanu aikaseks, mut JK 105 (PR!!!!) PP 60 ja MN 130 -> YT 295 tuli tällä kertaa. Nyt on ihan ansaittu muutaman kuukauden kisatauko niin voi keskittyä olennaiseen. Eli hauskanpittoon. Eiku!! Siis treenaamiseen tietty. T2B, toes to bar - YOU KNOW ;)  ;) 

RT-pennut kävivät joukolla läpivalaisussa. Tankki kävi jo aikaisemmin ja nyt sitten loput. Reisiluun pään muodoissa oli sanomista ja siitä syystä useampi eriparilonkka. Tytin kyynärät (2/2) oli tiedossa, mutta Amoksen kyynärtulos hämmästytti kuvannutta ortopedia myöten kaikki osalliset. Ortopedi oli yhteydessä lausunnonantajaan ja selvisi, että Kennelliitto itse pyytää nyt konsultaatiota (paneelilta?) kuvan tulkitsemiseen, koska se on ehkä sittenkin 0 eikä 3. Erikoinen ja minulle ennenkokematon juttu, mutta kuulostellaan miten homma etenee, nythän selviää sitten tämäkin menettely. Omistajan ei kuulemma tarvitse maksaa kun aloitteentekijä on Kennelliitto. Ilmoittelen tänne sitten jos jotakuta muutakin tämä oma-alotteinen valitus-/konsultaatiomenettely kiinnostaa :)