Taas käytiin näyttelyissä ja tuomari oli sillä kertaa sitä mieltä, että Tankki on naken på svenska eli NAKED BITCH! Ruuti sai kasan ruusukkeita ja pokaaleja, muut ei taaaaaaskaan voittanu mitään! Ei ees niitä kymmensenttisiä muovinauhoja. Tylsä harrastus! Tankki pääsi Ansun näyttelykuviinkin, kiitos bongaajalle :)

http://ansu.1g.fi/kuvat/DogShows/Järvenpää+Dog+Show+24.+May+2014/125.jpg

Viime viikonloppu meni Tuusulassa pelkianpainajaiskoirien maailmanmestaruusmittelöissä. Oli mahtavaa olla paikalla kun Mia Skogster voitti Helgenpoika Rädyllä Suomeen suojelun MM-kultaa. Suuren urheilujuhlan tuntua katsomossa!!  Siis isä ja poika molemmat maailmanmestareita. WOW! Helgellähän on sellainen myöskin menestynyt velipuoli kuin Simppu ja Simpulla on niinikään voitokkaan Boan kanssa justiinsa pennut ja ja ja ..... Yksi niistä muuttaa meille perrrrjantaina, joten on meilläkin sitten ainakin mestarisukua KARU -niminen kakara. Jos ei polvi pojasta pahene, niin ehkä siitäkin pikkupiraijasta kasvaa sukunsa veroinen suorittaja :)

Reilun viikon päästä olis piNkkitiimin perinteinen vesipelastusiltakoe Lammilla. Perjantai 13. päivä.... :D Tällä kertaa koe käydään kaiketi ihan omin joukoin läpi, kaikki luokat edustettuina paitsi sove, jota ei ollut anottu. Harmi, sillä yritin saada Ruutille koepaikkaa omaan kokeeseemme. Tänä kesänä sen soven voisi käydä koittamassa kun vaan jonnekin pääsisi. Ja ehtisi! Kokeen jälkeen jäädään kaikki suorittamaan korjausharjoituksia lauantaiksi ja sunnuntaina startataan koirauinnin SM-kisoissa kahdella landseer-joukkueella!! Tiedossa siis taas melko jännä ja erityisen märkä viikonloppu :)