Viikonloppu meni hakuillessa Harri Laurilan opastuksella. Meillä oli vahva vääränrotuisten edustus dobermannijoukkion seassa; Tankki ja Urpo.

Opittiin paljon, leirillä oli eri tasoisia koirakoita, joten oli erittäin antoisaa seurata kaikkien treenejä. Siis tosiaan seurata, minä olin "tavarantarkastajana" keskilinjalla tuon edelleen paskana olevan varpaan takia. Kun ei saa vielä tässäkään kuussa juosta, katellaan sitten syssymmällä perkelehelvetti soikoon!!!!!

Tankki ja Urpo tekivät molemmat tallaamattomalla alueella tuulen alta ilmaisuja. Tästä lähtien maalimiehiltä ei tule mitään apuja, vaan ne ovat aina valmiina hiljaa piilossa. Näin se homma etenee :)  Tuulihommeleissa haasteellista oli erittäin seisova helteinen ilma, tuulta ei juurikaan ollut ja se vähä mitä oli, kääntyili miten sattuu... joten vähän malttia taas tarvittiin. Mutta tosi hienosti Tankki oppi odottamaan hajua ja seuraamaan hajuputkea maalimiehelle. Oppi myös korjaamaan suuntaa ajauduttuaan hajusta pois. Urpo on vähän pidemmällä, se teki (vahingossa) tyhjänkin piston ja silti lähti edelleen uudestaan hakuun tosi innokkaana. Urpolla on maalimiesmotivaatio ehkä ziljoona kertaa korkeampi kuin Tankilla. Niin, sehän se tämän leirin avainsana ja punainen lanka: MAALIMIESMOTIVAATIO.

ISO kiitos toopermanneille kun päästiin mukaan!! :D

Ensi viikonloppuna vuorossa PiNkkitiimin invaasio Landseeryhdistyksen järjestämälle vesipelastusleirille!!!!!