No seommoro pitkästä aikaa :)

Pikkasen ollu tuota kiirettä ja muuta, viikonlopputöitä ja muutenkin töitä. Ihan siinä määrin, että tähän mennessä vepetreenien määrä tälle kesälle pyöreä NOLLA! Ja eikös vaan kun oli suuret treenisuunnitelmat ynnä muuta niin molemmilla tytöillä alkoi juoksut. Positiivista se, että nyt ne ehtivät loppua ennen Landseeryhdistyksen vepeleiriä. No, negatiivista että en varannut sieltä koulutuspaikkaa koska (Tankin) juoksujen piti alkaa elokuun alussa... Voi hehheh. Ja kaiken muun kiireen lisäksi toki yhteen kesään pari muuttoakin mahtuu. Ensin kesäkuussa kaverin piiiitkään myynnissä olleeseen omakotitaloon vuokralle. No mikäs muukaan kuin mr. Murphy iski välittömästi kun sain kamppeet purettua uudessa himassa. Talo myytiin. Olin hetkessä koditon :D No nyt on uusi katto pään päälle onneksi löytynyt ja pääsen heinäkuussakin taas "mielipuuhaani", siivoamaan ja pakkaamaan... Oikein kiva on uuden kotitalon sijainti, lähes merenrannassa. Tältä siellä näyttää:

ajos.jpg

Nämä Tankin ihan liian aikaisin alkaneet juoksut siirsivät pentusuunnitelmatkin taas puolella vuodella. Kattellaan sitten talvella sitä hommaa. Viime syksyn pentusilla menee vauhdikkaasti ja omistajat ovat niihin tyytyväisiä, mikä on kaikkein tärkeintä <3 Harmeilta ei tietenkään vältytty tälläkään kertaa. Ansan yläpurenta, Teuvvolta puuttuu vieläkin toinen palli ja lisäksi se on ontunut etujalkaansa ja siitä on tutkimuksissa löytynyt epäilys kasvuhäiriöstä kyynärnivelessä :(

Täytyisi ryhdistäytyä joku päivä ja päivitellä kotisivuille ajankohtaisia tuloksia aikuisemmista kasvateista. Niitä on karttunut niin terveyden, urheilun kuin näyttelyiden saralta. Hyviä uutisia :)

Lomaa odotellessa...

Oikein mukavaa ja märkää kesää kaikille!