Pääjärvi aukesi vappuaattona ja siitä asti on ahkerasti käyty uimassa. Isovaarikoira Tauno oli niin liekeissä, että josko hetken muutaman talven aikana epäilin notta se olisi tullut vanhaksi, niin OLIN NIIIIIIIN VÄÄRÄSSÄ! Itkuhan siinä väkisin tuli meikäläisen silmäkulmaan kun toinen oli niin kertakaikkisen täpinöissään. Ja ikävä tuli Miinaa... voi miten sekin olisi riemuinnut kesän ensimmäisestä uintireissusta. En unohda Miinaa koskaan. Taunolla hampaat kalisivat kun sillä oli niin kylmä, mutta jos en heittänyt damia veteen, niin se hakkasi minua sillä niin kauan että oli pakko suostua :) Tauno on vaan niin paras, voi ihanuus sentään! Taunon eka vepestartti tälle kesälle on 14.6.

Tankki ei ole vielä uinut, mutta kahlailee kylkiä myöten vedessä. Siitä huolimatta sekin on ilmoitettu vepekokeeseen! Koska mehän mennään vaikkei osata, jonkun se on yleisön viihtymisestäkin pidettävä huoli. Tankki pääsi tavoitteelliseen pk-hakuryhmään ja ekat treenit oli eilen. Meillä siis todellakin tavoitteena nimenomaan pk-haku, koska alkaahan se kohta jo olla aika niiden koeoikeuksien takaisin saamiseksi landseereille... sinä päivänä ois tarkoituksena omistaa koevalmis koira. Suunnitelmat ja tavoitteet on siis kovat ja korkealla, aika näyttää miten meidän käy. Tankki ei ole mikään syliintunkija ja kyyryssä oleva maalimies on sille suorastaan mörkö. Parit treenit täytyy katsella, että alanko tekemään siitä rullakoiraa, koska se kyllä irtoaa maalimiehelle tosi hyvin, mutta ei tahdo jäädä sinne. Tankki on niin kevytrakenteinen ja innokas juoksemaan, että sen puolesta se varmasti rullakoiranakin pärjäisi ihan siinä missä muutkin. Kattellaan!

Perjantaina alkaa Drywatch-leiri, lähden sinne Tankin ja Ruutin kanssa. Tyttöjen reissu - pojat ei pääse tällä kertaa mukaan. Leirille tulee tottiskouluttajaksi Jenny ja muuna ohjelmana meillä on suunniteltu rallytokoa, (veri)jälkeä ja hakua. Leiripaikalla on myös sulaa vettä, joten ehkä joku uintitreenikin tullaan tekemään... Innolla taas odotellaan mitä kaikkea ihanaa viikonloppu tuo tullessaan - ainakin iloista seuraa ja ahkeria koiria!!!!!!!!!!!!!