Olen niiiiiiin ylpeä ja onnellinen Jaanan ja Kaisan puolesta. Kävivät esimerkkisuorituksilla pokkaamassa beehoot Haminan käyttäytymiskokeesta. Aivan mahtavaa!! Eikä siinä kaikki uutiset! Blackteamin Mirtillon Tuulenkosija "PUDE" kävi pokkaamassa voiton ohjaajansa Tepa Karjalaisen kanssa mölliRallyTokokisassa, 95/100 pistettä, sij. 1/15. Ja hei, ikää viis kuukautta!!! Ihan mahtava koekauden aloitus :)

landseer narttu BH Schemeta's Enaide "UNNA", ohj. Kaisa Sormunen

landseer uros BH Mirtillon Into Rantajellona "JORMA", ohj. Jaana Vikman

Suoritusvideot käyttäytymiskokeesta ja muita uutisia löytyy pinkkitiimin omalta facebook-sivulta:

https://www.facebook.com/pinkkitiimi

Omien karvakorvien kanssa on käyty uimassa harva se päivä. Ihan vaan noutoharjotuksia vedestä - Tauno on aivan liekeissä, katotaan josko se pääsis starttaamaan kesäkuulla vepekokeissa ja sais toisen avoykkösen... Ja sit jos sais vielä kolmannenkin. ja, ja, ja..... Nälkä kasvaa syödessä, mutta Taunovaari ei melkein kymmenen vuoden iästään huolimatta ole itse ollenkaan sitä mieltä että eläkkeelle joutaisi. Joten ei muuta ku kovaa käyttöä :D

Ruutin kanssa yritän päästä suorittamaan SOVEn heti kun jostain paikka aukeaa ja Tankki osallistuu seuraaviin vepekisoihin vasta sitten kun se osaa kaikki liikkeet. On vähän suorituspaineita kun tuli uhottua, että sen kilpailukirjaan tulee pelkkiä ykkösiä... :D No, kaksi siellä jo on, ne viime kesän junnuluokan tulokset. Niin että ei muuta kun kovaa treeniä sitten vaan ja uhoomisia lunastamaan ;)

Kesän eka Baywatch on reilu viikon päästä, sittenhän sen näkee mikä on talven jälkeinen taso. Hassunhauskaa vappua!