Surulliset ensin :( Urpo on päässyt taivaallisten vepekoirien joukkoon. Uppis loukkasi polvensa kolme viikkoa sitten, sitä koitettiin pari viikkoa levolla ja kipulääkkeillä saada rauhoittumaan, mutta ei kuuri auttanut yhtään ja lopulta Urpon katse alkoi näyttää jo niin luovuttaneelta, että päästimme sen kivuista. Urpo nukahti Samin sylissä ikiuneen vieden terveisiä kaikille rakkaillemme. Kiitos Urpo, olit upea ystävä kaikille.

Juuri ennen Urpon loukkaantumista Punssi muutti Kemiin. Punssin perheessä on muitakin koiria ja tärkeimpänä esikuvanaan varmaankin vepevalio nöffi Mosse. Innolla seuraamme nyt sivusta tätä pentuetta, jokainen pennuista on kodeissa joissa on jo entuudestaan harrastuskokemusta. Sormet ja varpaat ovat juuriaan myöten ristissä että tämä sakki pysyisi terveinä ja antaisi itsestään kuulua oikein korkojen kera :D

8.-9.3. piti olla Mirtillon Hankiralli, mutta hei joku vei lumet!!! Leiristä tuli sitten KANKIralli ja lajeina oli hakua, tottista, esineruutua, verijälkeä ja spesiaalina Ruutille etäohjausta. Siis voi ihanuus kun nuo reilu kolmekuiset pennutkin näyttivät perusasennon mallia. VOI IHANUUS <3 minun sydän pakahtuu onnesta kun ovat niin taitavia! Kiitos ihanat omistajat. KIITOS.

Urpo jätti ison tyhjän loven meidän perheeseen. Saa nähdä täyttääkö sen aika vai uusi koira. VITUTTAA aivan HELVETISTI että lansut ei tahdo kestää käyttöä - ei pelkästään omat vaan ihan kautta linjan tuntuu että polvia risahtelee pienimmästäkin virheaskeleesta. Eihän semmoinen ole mistään kotoisin! Käyttökoira, joka ei kestä käyttöä. Pitäkää ihmiset koiranne laihoina ja hyväkuntoisina, siten voi edes vähän ehkäistä perimän mukanaan tuomaa alttiutta polven ristisidevammalle. Mutta hei, Taunovaari se kestää, innolla odotetaan ensi kesän ekaa vepestarttia kun isovaari pääsee taas näyttämään mallia jälkipolvillensa :)

Alla uudet poseerauskuvat meidän triosta:

LANDSEER GRANDEUR VOM DEISTERTAL, TAUNO 9,5 YEARS
Tauno9%2C5v-normal.jpg

LARGE MÜNSTERLANDER SEEFEST BEATRIX, RUUTI 3,5 YEARS
Ruuti3%2C5v-normal.jpg

LANDSEER MIRTILLON RANTOJEN TONNIKEIJU, TANKKI 1,5 YEARS
Tankki1%2C5v--normal.jpg