Hiljaiseloa vietelty. Tottistreenejä, vienti/noutotreenejä, lihaskunnon huoltoa ja Tankin kanssa tokokurssi. Tuskin tokokokeisiin starttaan, mutta josko kurssilta rutiinia beehoota varten. Tarkoitus olis Ruutin ja Tankin kanssa mennä käyttäytymiskokeeseen keväällä. Paitsi jos Tankki pyöräyttäis meille pupsiloita niin sitten sen kanssa suunnitelmat siirtyy loppukesälle :)  Tämähän olisi jopa toivottavaa...

On palaveerattu lansujen pk-oikeuksien puolesta, toivottavasti yhdistys hyväksyy esityksemme kevään kokouksessa ja halukkaat pääsevät vuodesta 2016 alkaen testaamaan osaamisensa tasoa kokeisiin! Tankin kanssa on tarkoitus kokeilla tänä vuonna ohjatusti viestiä, sen pöljä luonne saattaisi sopia täysiä juoksemiseen hyvin - ainakin omien treenien perusteella. Haku on ihan hyvällä mallilla, mutta se ei ehkä ole koiralle se "the juttu". Tauno ei pk-karkeloihin enää mukaan pääse, mutta seuraavaa sukupolvea odotellessa... Muutama muu tiimiläinen on valovuosia edellä meikäläisen harrasteluita ja eiköhän erikoisjäljelle starttaa joku valkomusta ihan just heti kun se vaan on mahdollista. Tsempit tälle hankkeelle ja kaikille landseereille!!!

Karusta on kasvanut kelpo malinois. Se on kauhukuvani vastakohta. Ei piippaa, ei hillu eikä perseile. Kuuntelee, oppii ja tottelee. Onnistuipa nappiyksilö! Ja vieläpä väriltään harmaa, vaikka onkin Wääränrotuinen, niin silti lähes Oikeanvärinen!! ;) Ruutin kanssa on ollu pitkälti lansumaiset harrasteet. Metsällä kulkemiset jäi ihan minimiin kun tuo jalka on sökönä eikä sitä raasua kukaan muu huolinut mukaansa metille :D Jänistä vähän ajellu liikkeelle, siinä se onkin seisojaksi ihan mainio - äänen kanssa :)  

Ei muuta ku kevättä kohti, josko jonkunmoista vetolajileiriä pukkais tossa helmi-maaliskuussa! Olis vaan järvi jäässä ja sopivasti lunta.