Pentukuume on monella taholla niin paha, että odotamme siihen helpotusta viikolla 47 <3

Tankki astutettiin onnistuneesti Simolla ja jos pentuja tulee, niin niistä odotetaan iloisia harrastusvempeleitä. Peukut on pystyssä ja varpaat ristissä :D  Lisätietoa löytyy kotisivuilta: http://www.lejonqvist.fi/puppies/

Vesipelastuksen SM-kisoissa oli kaksi lansua ja yksi nöffi! Mestaruuskokeeseen pääsee tulosten perusteella parhaat koirat, joten aivan kenellä tahansa sinne ei ole asiaa. Kaikki nämä alkuperäisrotuiset vieläpä meille jollain tavalla erityisiä, Luca (landseer Neon) meidän kahden viime pentueen iskä oli yhdeksäs, Mosse (nöffi Vaikonniemen Torpedo) meidän Punssi-Puden "isoveli" viides. Pinkkitiimin Unna (landseer Schemeta's Enaide) kolmas! Ihan mahtavaa, toivottavasti jatkoa seuraa ja ensi vuonnakin nähdään mustaa ja valkoista mitalikahinoissa mukana!!

Jokasyksyinen kissanristiäiskierre on alkanut ja loppuu vasta viimeisten pikkujoulujen jälkeen... HUOH! Kävin voimamieskisojakin kokeilemassa, oli kuorma-auton vetoa, krusifiksia, lastausta ja tukkipunnerrusta. Oli kova päivä ja kiehtova laji! Seuraavaksi kisaohjelmassa lienee taas klassista voimanostoa - kun nyt kaikelta juhlimiselta ehtisi joskus treenatakin kunnolla.... :)