KYLLÄ! Landseeryhdistyksen järjestämä vepeleiri oli taas niin hauska tapahtuma, että oksat pois ihan kirjaimellisestikin. Leiri pidettiin Saarijärven Ahvenlammella. Yleinen fiilis oli myrskyn jälkeinen poutasää, paikka oli kuin hävityksen kauhistus edellisviikonlopun trombin jäljiltä, mutta meitä sää suosi viimeisen päälle. Perinteisesti leiri aloitettiin perjantain iltakokeella, jossa jälleen kerran aivan huikea pinkkitiimin edustus!

Mirtillon Tervaskanto KELMI JUN1 50/50
Mirtillon Rantojen Tonnikeiju TANKKI ALO0 62/100
Mirtillon Rantojen Turvamiäs TURVA AVO1 100/100 siirto VOI
Mirtillon Megadeath Indeed HULI VOI1 98/100

Minä siis starttasin Tankin kanssa koska Ruutilla on ne juoksut ja tulos oli ihan odotettu, eipä sen kanssa ole kovin treenattu. Hukkuvan haussa ylittyi lähtöaika ja sen takia ei saatu tulosta. Muut liikkeet teki, viennissä ylimääräisistä käskyistä miinuksia. Muiden tiimiläisten suorituksissa ei kertakaikkiaan mitään huomauttamista. TÄYDELLISTÄ!

Illalla (sekä perjantaina että lauantaina...) sitten juhlittiin edestä ja takaa ihan aamunkoittoon asti, onhan tässä kesän mittaan sitä juhlan aihetta kertynyt vaikka kuinka ja lisääkin on vielä tulossa. Aamulla kalpeena hiljaa rasteille treenaamaan. Tankin kanssa tein kolmella rastilla rannansuuntaista vientiä ja sen erilaisia variaatioita - tarkoituksena vahvistaa vientiliikettä ylipäätään ja veneestä siksi, että Tankki rakastaa näyttäviä hyppyjä. Yhdellä rastilla treenattiin rannalta lähtöjä hukkuvalle niin, että koira haki uhrilta namipurkin. Tankki jopa piippasi, että eiköhän se jumitusongelma ole pian ratkaistu :D On se vaan huippu koira, teki hienot viennit vaikka ei oltu koskaan aikaisemmin edes kokeiltu veneestä hyppäämistä minusta poispäin. Tankin veli Turva taitaa muuten olla kautta aikojen nuorin (alle kaksivuotias!) voittajaluokkaan noussut landseer, aivan mahtavaa! Ja näiden sisko Rilla, joka oli myös leirillä - jumaleisson on sen koiran moottori saanut turbon tuplana tämän kesän aikana, sieltä on tulossa sellaista näyttävyyttä tekemiseen kuin on saatu nauttia esim. Dillen suorituksissa. JA JA JA näiden edellämainittujen se "brother from another mother" Kelmi, voi sulous ja hellyys, mikä vepekone sen sisällä asuu! Kelmi on viidestä sisaresta neljäs vepekokeessa startannut ja kaikki ovat saaneet JUN1 tuloksen. Arvatkaa leijuttaako <3  Treenirasteilla saatiin tehtyä kaikille hyviä treenejä, annettiin ja saatiin vinkkejä ja nyt on taas taskut täynnä eväitä ja treeni-intoa.

Tiimin virallinen leiribiisi muodostui kertsistä "tappaa ei ollut tarkoitukseni, vaan rampauttaa pysyvästi" ja sen mukaan mentiin. Välillä katsottiin peiliin ja laulettiin, että "muija on saatanan ruma, saatanan ruma myös meikattuna" ja heti perään, että "I'm sexy and I'm homeless". Ja juotiin. Ja laulettiin. Ja ynnä muuta ja niin edelleen! Voi veljet että oli kivaa ja ei muuta kun ens vuonna taas! KIITOS KAIKILLE LEIRILÄISILLE!!!!