Obeywatchin jälkeen Tankin elämästä poistettiin itsestäänselvyydet ja siitä on tullut sen seittemäntoista kertaa aktiivisempi suorittaja - jotain hyvää jääkaudessakin :)

Hakutreeneissä Tankilla oli kuusi maalimiestä, ensin kaksi peräänmenoa, sitten kaksi haamua ja lopuksi kaksi valmista. Ja se perkele haki ne valmiitkin! Tankki on myös oppinut haukkumaan kun tarjoaa aktiivisuutta. Sillä on todella hyvä haukku niin pieneksi koiraksi - öö tai siis voiko lansusta sanoa pieni?

Viikonloppu vepeiltiin taas PiNkkitiimin (ja Blackin...) voimin. Satakieli oli kisoissa Hulin ja Takun kanssa ja voihan mokoma, meidän tiimin menestystarina vaan jatkuu ja jatkuu!! Huli (Mirtillon Megadeath Indeed) AVO1 ja Taku (the-wääränrotuinen-berni) SOVE hyväksytty!!!!! Mä oon niiiiin ylpee meistä kaikista <3 
Me muut sitten leireiltiin viikonloppu ja koettiin toinen toistamme suurempia onnistumisen hetkiä. Tauno-vaari teki vain kuntouintiliikkeitä, Urpo kaikennäköistä kokeisiin valmistavaa, Ruuti vientiä+veneenhakua ja Tankki uintia+veneestähyppyä.

Ruutin kanssa on edistytty veneenhaussa muutamalla treenikerralla siihen, että nyt se vetää venettä pelkästä köydestä. Irrottaa kylläkin heti kun jalat koskettaa pohjaa, mutta korjataan se heti kun saadaan veto kuntoon. Ruuti on sen verran huippu koira (kröhöm...kenen kouluttama... :D ), että eräs tiimiläinen näki jo leirillä unta, jossa minä kuolin ja hän sai Ruutin :D  :D

Tankki on edistynyt - jos mahdollista - vieläkin enemmän kuin Ruuti. Pari viikkoa sitten se seisoskeli rannalla vaikka päivän kun ei mikään tuntunut miltään. Tämän viikonlopun viimeisessä treenissä se juoksi ja loikki vesi pärskyen järveen hakemaan namipurkkia veneestä ihan reilusti uimasyvyyteen. Mun pikkuperkele.