No eipä olis voinut kauden ensimmäinen koe paremmin mennä, Tauno-vaari pokkasi 100 pistettä ja siirron AVO-luokkaan!! Taunonpoika Vallu sai VOI1-tuloksen 98/100 - enää kaksi ja sittenhän saadaankin juhlia isosti... vepevalio Vallua :)
Taunon tyttärenpoika Huli AVO0, mutta pisteitä kahdessa liikkeessä ja viennissäkin kastui jo jalat, joten suunta on oikea. Porukassa oli mukana "melkein-sukua" Unna, jolle myös ALO1 ja siirto AVOon.

Jatkossa siis Sami ohjaa Taunoa AVO-luokassa ja minä Miinaa.
Kokeitten jälkeen juotiin mökillä skumppaa niin paljon, että yhdellä oli joutsenia nenässä ja toinen sai näkymättömän vaiston... loput ei vaan muuten vaan tajunnu. Seuraavana päivänä treenattiin koko päivä isolla porukalla. Taunolla meni AVO-liikkeet ihan putkeen, Miinaa vaivasi joku huono hyppypäivä, hukkuvallekin se täytyi käskyttää veneestä. Tais olla möksällänsä edellispäivän jutuista vielä kun ei itse päässyt kisaamaan vaan joutui autossa katsomaan kun isänsä riekkui... Parin viikon päästä on Taunolla seuraava startti Landseeryhdistyksen omassa kokeessa ja jos vielä tulee yksikin peruutuspaikka niin Miina on siinä seuraavana...ehkä sekin pääsee vihdoin kokeisiin.