Mene ja tiedä. Lintulaudalla piipahti, vaan eipä jäänyt kuvattavaksi. Väittäisin, että se on se sama hemmo, joka näinä aikoina aloittaa sen 24/7 kukkuukukkuunsa ja johon suattaapi taas mennä hermo  Takatalvi yllätti monet, mutta meillä ruokaa riittää isommallekin porukalle. Peippoparvi on pitänyt muutaman päivän matkustustaukoa tuossa talon takana. Joutsenet tekevät päivittäin tarkastuslennon vaan eipä ole sulasta tietoakaan. Johan tässä itsekin olisi kesää vailla heihaloo!!

Joku peeooäränoo-sivuston mainos tuli tuohon edelliseen blogikirjoitukseen, otsikosta vissiin pillastuneena. Voi veljet tätä tietoyhteiskuntaa! Kiva kuitenkin huomata, että blogilla on aktiivisia seuraajia

Aloitettiin fillarikausi. Lääkäri käski parantaa polvet pyöräilemällä. Ja mitäpä se tämä akka ei tekisi jotta kyykkäämään pääsisi - ei hemmetti, sekin kisakärpänen pääsi taas purasemaan! Urpo ja Ruuti ovat sittemmin joutuneet koekaniineiksi kun äippä hankki uuden pyörän, jossa on jalkajarrut. Huppistaheijjaa, onkohan edellisestä jalkajarrusta jotakuinkin kaksytäviis vuotta aikaa, niin olihan se sitten sen sortin sähellystä ku olis vasta apupyöristä päässyt . Emmätiä miten se Samin&Uppiksen meno näytti niin jotenki vaivattomalta... mulla oli narut sekasin jatkuvasti ja pyörä matkalla pitkin pientareita. Nooooh, saipahan variksetkin taas nauraa! Ruuti oppi aika nopeasti noi "äänimerkit" jotka pyöräilyyn liittyy. Se kun elää siinä omassa pienessä riistaviettimaailmassaan, jossa nenä juoksuttaa koiraa. Pari lievästi sanottuna äkkinäistä käännöstä ja niihin oikea-aikainen möläytys saivat Puttiaisenkin pysymään raiteillaan. Lopulta näytti ihan kuin se jopa nauttisi?? No se sen toisena tuleva intohimohan on juokseminen. Niin ja uiminenkin! Jo se sukelsi metsässä kun sulamisvedestä oli muodostunut pieni lätäkön tapainen. Hullu koira!