Hehheh, liian paljon aktiviteettia... en muistanut enään blogini käyttäjätunnusta - ja se ei todellakaan ole mikään vaikea muistaa

No, siitä luonnonsuojeluoikeuden tentistä tuli hylsy, vaikka kyllä mä mielestäni osasin ihan hyvin Natura2000-systeemit sunmuut. Ei auta itku markkinoilla! Onneksi parit muut on menny läpi hienosti, että tavoitteet on edelleen tehty rikottaviksi ja itse asiassa olen hiukka niitä kirinytkin ja semmoset 220 op pitäis olla plakkarissa kun kevätlukukausi päättyy. Ja sen myötä meikäläisen hillmuisen viisas...  EHHEHE.

Niinhän ne työt taas alkoi. Ei ole helppoa ei, ekassa työvuorossa jo heitettiin pulkkaa perä edellä ojanpenkkaan. Taas meikäläinen täysin sivullisena ja syyttömänä (yllyttäjänä?) pelkääjän paikalla. Tämä ei kuitenkaan vissiin ollut vielä se kolmas kerta joka toden sanoo, kun ei etes peltiä männyt ruttuun. Joten sitä odotellessa ja sisähommista haaveillessa... Onhan tämä tämmöistä notta jos viitsisi valittaa niin olishan tota aihetta. Fyysinen kunto on kertakaikkiaan romahtanut ja työ sekä työtapaturmat siihen yksin syyllisiä.  Mutta työkamut on huippuja, samoin duunikin - onhan sillä äärimmäisen hyvä tarkoitus!  Siispä tätähän tämä nyt on: kolme töitä, yksi koulua, kolme töitä, kaksi koulua, neljä töitä, kaksi VAPAATA (tenttiin lukemista) jne... Jotenkas älkäähän hyvät ihmiset ihmetelkö kun ei minusta mittään kuulu!

Töiden alettua lintulautabongailu on loppunut, mutta päivitystä sen verran, että pakkasista huolimatta kaikki vakivieraat on tallessa! HUOH! Lisäksi närhi on asettunut lähitienoolle ja korpitkin (Samin anoppi ja kumppanit ) on tulleet tähän kotiseudullensa kevättä odottelemaan. Korppia en ole lintulaudalla nähnyt, mutta eivätköhän hyökin siinä huomaamatta piipahda kun pihapiirissä kuitennii lorvivat. Koiruudet ja isäntä on eläneet kuin elopellossa vahtivuoron vaihduttua, mutta ehkäpä lorviminen tekee niillekin ihan hyvää. Eilen sentään ehdittiin käydä juoksutreenit vetämässä. Pakko oli huomata että parin viikon sisällä makaaminen on vaikuttanut tuon senioriosaston kuntoon, joten enää ei kyllä näin pitkiä treenitaukoja! Ruuti ja Urpo huolehtivat omasta hapenottokyvystään juoksemalla pihaa ympäri kaiket päivät, joten junioriosastolla ei ole kunnon suhteen moitteen sijaa

Treenitauoistapa tuli mieleeni, että meidän rannassa on ensi kesänä vepekoe, johon ilmoittautuminen on alkanut ja vapaana on enää kolme paikkaa (landseereille&nöffeille)!! Lisätietoja löytyy lansuyhdistyksen sivuilta. Meiltä menee omaan kokeeseen Tauno ja lisäksi olen varannut viisi koepaikkaa muihin lansuyhdistyksen järjestämiin kokeisiin, katsotaan sitten lähempänä millä kokoonpanolla minnekin.  Ja muutenkin kevät-kesäriennot kutsuvat jo! Maaliskuussa vietetään hankirallia täällä meillä, huhtikuussa PINKKItiimi tekee invaasion POHJOIS-KARJALAAN, toukokuussa maastoleireillään täällä meillä päin ja kesäkuun puolivälissä eka Baywatch-vepeleiri YIPPEEEE! Jossain välissä kaiketi läpivalaistaan tuo Lutti-Puttinen, toivottavasti hää jatkaa meidän aanolla-linjaa jotta päästään kesällä vetohommiin!!

Nyt taitaa tulla hiukan passiivisempi blogikausi, pukkaa kiirusta koulun kanssa. Mutta kunhan tästä aletaan vepekaluja rasvailemaan, niin kyllä juttua taas riittää! Kaunista kevään alkua kaikille!!!